Μέντιουμ Άρης Εμπειρίες και Συμβουλές

Μέντιουμ Άρης Εμπειρίες και Συμβουλές

Το TarotoSpells το οποίο το επιμελείτε προσεκτικά το Μέντιουμ Άρης είναι ένα από τα πληρέστερα και ίσως το πιο αξιόπιστο site μεταφυσικής και παροχής πνευματιστικών υπηρεσιών.

Διαβάστε! Αυτό είναι που σας λέω πολύ συχνά! Αν αφιερώσετε χρόνο να διαβάσετε τότε σίγουρα θα απαντηθούν κάποια ερωτήματα σας! Επίσης με το να διαβάζετε ιστοτόπους, διαπιστώνεται την σοβαρότητα αυτών και σίγουρα αποφεύγεται την εμπλοκή σας με επιτήδειους. 

Σε αυτό το άρθρο θέλω να δούμε μαζί κάποια από τα mail που δέχομαι καθημερινά…

Τον θέλω τώρα πίσω αυτόν που εγώ χώρισα! Μετάνιωσα!

Η κυρία Χ. μου είπε πως έχει σχέση 4 χρόνια με κάποιον. Εδώ και δύο χρόνια τον χώρισε. Η κυρία Χ. είναι 30 ετών και ο σύντροφος της είναι 34 ετών. Τον χώρισε επειδή αυτός ήθελε οικογένεια! Της είπε να μείνουν μαζί. Αυτή αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να φύγει από τους γονείς της! Ο πρώην σύντροφός της έχει κάνει νέα σχέση εδώ και 1,5 χρόνο. Έχουν αρραβωνιαστεί και πάνε για γάμο! Η κυρία Χ. ζήτησε αν μπορούμε να τον χωρίσουμε γιατί μετά από 2 χρόνια μετάνιωσε για την τότε επιλογή της! 

Μέντιουμ Άρης: Υπάρχει λογική σε αυτό το email; Καμία! Είναι δυνατόν να σκέφτεται κάποιος άνθρωπος τόσο εγωιστικά; Κι όμως είναι, δυστυχώς! Κυρία μου μετά από 2 χρόνια ο πρώην σύντροφός σας έχει προχωρήσει την ζωή του. Σας είπε να μείνετε μαζί και να κάνετε οικογένεια! Εσείς είστε αυτή που τον διώξατε! Δυστυχώς τα λάθη πληρώνονται! Το μυαλό δεν είναι διακοσμητικό! Οι ζωές των ανθρώπων, δεν είναι παιχνίδι! Λυπάμαι αλλά τέτοιες εργασίες που στερούνται ηθικής, δεν αναλαμβάνω!

Μαγικές Τέχνες αστρολογικές προβλέψεις
Θέλω να χωρίσει αυτό το αγόρι. Δεν έχει λεφτά!

Η κυρία Γ. είναι 52 ετών, παντρεμένη και έχει μια κόρη την Ε. 21 ετών. Το θέμα που την απασχολούσε ήταν ότι η Ε. έχει κάνει μια σχέση εδώ και 9 μήνες με ένα συνομήλικο παλικάρι τον Π. Η κυρία Γ. μου ζήτησε να χωρίσει η κόρη της από τον Π. Δικαιολογία; Είμαι μάνα! Θέλω το καλό του παιδιού μου! Αυτός δεν έχει λεφτά! 

Μέντιουμ Άρης: Κυρία Γ. έχετε μεγαλώσει ένα παιδί με αρχές και κριτική σκέψη; Σε αυτή την ερώτηση η απάντηση ήταν κατηγορηματικά «Ναι!». Τότε γιατί την αμφισβητείται; Είναι πολύ νέα η Ε.! Ζει έναν νεανικό έρωτα! Όλοι ζήσαμε! Κι εσείς! Ο Π. είναι πολύ νέος! Ακόμα δεν ξέρετε τι θα κάνει στην ζωή του και ποια θα είναι η επαγγελματική του πρόοδο! Βιαστικές αποφάσεις! Αφήστε την κόρη σας να ζήσει αυτό που θέλει! Πρέπει να καταλάβει ο κάθε γονιός ότι φέρνει στον κόσμο ένα παιδί και πρέπει να το αφήσει να ζήσει την ζωή του! Παιδί έχεις, δεν έχεις στρατιώτη! Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αναλάβω υπόθεση που στερείται λογικής σκέψης! Υπόθεση που μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός νέου ανθρώπου μόλις 21 ετών. Την συμβούλεψα να μην απευθυνθεί αλλού γιατί είναι κρίμα και άδικο. Ελπίζω να το έκανε! 

Θέλω να κάνω τον εραστή μου να τρέχει από πίσω μου, να χωρίσει αλλά εγώ να μην χαλάσω τον γάμο μου!

Η Α. είναι 47 ετών παντρεμένη με δύο παιδιά. Εδώ και 4 χρόνια έχει παράνομη σχέση με τον Θ., 59 ετών, που είναι και αυτός παντρεμένος με 3 παιδιά. Η καθημερινότητα, ο γάμος και των δύο, η παρανομία της σχέσης δεν τους αφήνουν πολλά περιθώρια να βρίσκονται. Οι συναντήσεις τους περιορίζονται σε 2-3 την εβδομάδα. Η Α. θέλει παραπάνω συναντήσεις! Πιστεύει ότι ο Θ. δεν την αγαπά.  Θέλει να τον χωρίσει και να έχει μάτια μόνο γι αυτήν! 

Μέντιουμ Άρης: Ένας άνδρας που δεν είναι πιστός στην γυναίκα του, πως θεωρείς πως θα είναι πιστός στην ερωμένη του; Αν δεν σε αγαπά γιατί είναι μαζί σου; Αν θες να είσαι αποκλειστικά με αυτόν τον άνθρωπο γιατί ζητάς να καταστραφεί η ζωή του και εσύ να μείνεις στην ασφάλεια του γάμου σου; Μήπως αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο από τον Θ.; Μήπως θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Ο Θ. σε ποθεί! Σε θέλει ερωτικά. Έστω και παράνομα! Επιλέγει τις ώρες εκτός γάμου να στις αφιερώνει! Γιατί αντί να επιλέξεις ένα θετικό μαγικό ξόρκι για φούντωμα αγάπης και πάθους, ζητάς τον χωρισμό; Γιατί να μην κάνεις πιο δυνατό αυτό που έχεις ζητάς την καταστροφή; Μετά από συζήτηση έδωσα να καταλάβει η Α. ότι πρέπει να σκέφτεται θετικά. Να απολαύσει αυτό που έχει! Μπήκε στην διαδικασία να κάνει μαγικό ξόρκι για φούντωμα αγάπης. Από τότε είναι πιο χαλαρή και ο Θ. πιο θερμός μαζί της!

μαγικές τέχνες καφεμάντεια ονλαιν tarotospells
Έχει περισσότερη πελατεία από εμένα! Τι μπορώ να κάνω για να τον καταστρέψω;

Ο Χ. είναι ένας καλός επαγγελματίας. Το κακό του είναι ότι το μονοπώλιο που είχε τον έκανε να θεωρεί τους πελάτες δεδομένους! Έχει κατάστημα τροφίμων και πρόσφατα άνοιξε και ένα νέο εκεί κοντά! Με πήρε τηλέφωνο και μου μίλαγε με μένος για τον ανταγωνιστή του! «Μου πήρε την δουλειά! Κάνει καλύτερες εισπράξεις! Όλοι εκεί πάνε! Θέλω να τον καταστρέψω!». Αφού άκουσα ότι είχε να μου πει, τον ρώτησα! Είναι καλύτερος στις τιμές; Όχι! Έχει προϊόντα που εσύ δεν παρέχεις; Όχι! Τότε γιατί έφυγαν από εσένα; Σε αυτή την ερώτηση δεν απάντησε!

Μέντιουμ Άρης: Κύριε Χ., του είπα, εγώ αυτό που ξέρω από την εμπειρία μου είναι ένα και βασικό! Ο πελάτης είναι στο χέρι σου να μείνει σε εσένα! Εσύ τον κρατάς τον πελάτη αλλά και εσύ τον διώχνεις! Αντί λοιπόν να καταστρέψεις κάποιον γιατί δεν γίνεσαι καλύτερος; Γιατί δεν ανεβάζεις τον πήχη και την ποιότητα; Μήπως το μονοπώλιο που είχες τόσα χρόνια σε έκανε να θεωρείς τους πελάτες δεδομένους; Λάθος σου! Γίνε καλύτερος! Αυτή είναι η λύση! Λύση που θα ωφελήσει και εσένα αλλά και τους πελάτες σου! Ένας πελάτης που βλέπει ότι προσπαθείς για αυτόν πάντα σε ανταμοιβή! Του πρότεινα να κάνει έναν ενεργειακό καθαρισμό στο κατάστημα του και να χρησιμοποιεί το μαγικό νερό διαβασμένο από το Ιερό Κοράνι. Του είπα να φέρει νέα προϊόντα! Να κάνει προσφορές! Να μειώσει το κέρδος του και να φτιάξει την συμπεριφορά του στους πελάτες! Ο κύριος Χ. τα έκανε όλα αυτά! Πίστεψε στο θετικό! Είδε άμεσα τα αποτελέσματα! Οι εισπράξεις αυξήθηκαν! Οι πελάτες πλέον έφευγαν ευχαριστημένοι! 

Είμαι 21 χρονών. Χωρίσαμε με τον άνδρα της ζωής μου! Τον θέλω πίσω!

Όλα αυτά τα γράφω γιατί πρέπει να σας πω πως πριν τη μεταφυσική πρέπει να δράσει το μυαλό και η λογική! Ο Θεός μας έχει δώσει το μυαλό! Για να σκεφτόμαστε! Πριν αποφασίσεις να ζητήσεις κάτι αναρωτήσου… Είναι θετική η επιθυμία μου; Μιλάει η λογική ή το συναίσθημα; Τι έκανα για να μην φτάσω σε αυτό το σημείο; Μπορώ με άλλες μεθόδους να μεταβάλλω την κατάσταση; 

Μέντιουμ Άρης: Αν οι λόγοι που ασχολείσαι με την μαγεία είναι εκδικητικοί, τότε τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που θέλεις! Μην ξεχνάς ότι το Σύμπαν δεν επιβραβεύει το κακό! Μα κάποιοι κάνουν επιθετική μαγεία και έχει αποτέλεσμα! Πολύ απλά…Όλα εδώ πληρώνονται! Οι επιπτώσεις θα έρθουν και μπορεί να μην επηρεάσουν αυτούς τους ίδιους αλλά πράγματα και ανθρώπους που αγαπούν! 

Συμβουλή: Πριν από κάθε μαγικό ξόρκι θα πρέπει, αντικειμενικά, να έχεις θετικό πρόσημο στην πρόθεση σου.

Μενού