Επαναφορά Προσώπου πως γίνεται;

Επαναφορά προσώπου πως γίνεται; Πρακτικές μαγείας και πνευματισμού για μια επιτυχημένη επαναφορά αγαπημένου προσώπου μετά από χωρισμό.

Στην μαγεία υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να έχουμε μια επιτυχημένη επαναφορά προσώπου μετά από χωρισμό. Ανάλογα με την περίπτωση πρέπει να επιλέγεται και ο κατάλληλος! Μα γιατί, ρωτούν πολλοί! Η απάντηση είναι απλή! Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή! Ας το θέσουμε πιο απλά! Δυο άνθρωποι πάσχουν από γρυπή. Ο γιατρός του καθενός θα αποφασίσει ποια αντιβίωση ή θεραπεία θα του δώσει. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ιστορικό του ασθενή! Συμπέρασμα! Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται! 

μαγικές τέχνες μαγικά φίλτρα tarotospells
μαγικές τέχνες χαρτομαντεία ταρώ tarotospells xartomanteia online

Επαναφορά Προσώπου Πως γίνεται; | Τα στοιχεία

Όλοι οι χωρισμοί δεν είναι ίδιοι! Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο, αλλά οι παράγοντες που συντελούν σε αυτόν διαφέρουν πάντα! Τι είναι αυτό που κάνει διαφορετικές τις περιπτώσεις; Ποιος είναι ο λόγος χωρισμού; Ένας έντονος καυγάς; Από ποιον ξεκίνησε; Είναι διαφορά ανάμεσα στο ζευγάρι ή μπήκαν τρίτα πρόσωπα; Τα τρίτα πρόσωπα ήταν εραστές, φίλοι, συγγενείς; Υπάρχει κάποιος που έκανε μαγικές τελετές χωρισμού; Αν δεν υπήρχε τσακωμός, υπήρχε πλήξη στη σχέση; Ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθηνής; Ποιος είπε το τελικό «Χωρίζουμε»; Πόσο καιρό ήταν η σχέση; Πόσο καιρό είναι ο χωρισμός; Και πολλά άλλα που κάνουν την κάθε περίπτωση μοναδική και ξεχωριστή!

Ένα έμπειρο μέντιουμ, σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά όλα τα παραπάνω. Μαζί θα βρουν την λύση! Η συνεργασία, ειδικά στις περιπτώσεις για επαναφορά προσώπου μετά από χωρισμό είναι επιβεβλημένη! 

επαναφορά προσωπου epanafora prosopoy

Επαναφορά Προσώπου Πως γίνεται; | Οι μέθοδοι

Παρακάτω θα δείτε 4 από τους βασικούς τρόπους για την επανασύνδεση προσώπων μετά από χωρισμό.

 • Επαναφορά Προσώπου με Φωτογραφία

  Είναι οι τεχνικές που απαιτούν την χρήση φωτογραφίας του ατόμου που θέλουμε να επαναφέρουμε. Ενεργοποιούμε την φωτογραφία και απαγγέλουμε το μαγικό ξόρκι πάνω από αυτή. Τις περισσότερες φορές κάνουμε και χρήση μαγικών κεριών αλλά και χρήση θυμιαμάτων, ειδικά για επαναφορά προσώπου. Σε αρκετά ξόρκια στο τέλος η φωτογραφία θυσιάζεται. 

 • Επαναφορά Προσώπου με Προσευχή

  Μια πολύ εύκολη μέθοδος για επανασύνδεση. Μπορεί ο καθένας να εκτελέσει την μαγική τελετή μόνος του. Στη διαδικασία της προσευχής απαιτείται η χρήση του ανάλογου μαγικού κεριού και θυμιάματος. Για την ώρα της προσευχής επιλέγονται βραδινές ώρες. Απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση όπως σε κάθε μαγική τελετή! Είναι ιδανική μέθοδος για εύκολες περιπτώσεις χωρισμού. Οι χριστιανοί απαγγέλουν ψαλμούς του Δαυίδ. Οι μουσουλμάνοι, ειδικές σούρες από το Ιερό Κοράνι.  

 • Επαναφορά Προσώπου με Κεριά

  Πολύπλοκη αλλά αποδοτική μέθοδος. Είναι μια διαδικασία που επιλέγεται σε δύσκολες περιπτώσεις. Απαιτείται η χρήση κέρινων ομοιωμάτων που αντιπροσωπεύουν τους ενδιαφερόμενους. Ανάλογα και τον λόγο χωρισμού καίγονται και ανάλογα χρώματα κεριών. Συνήθως γίνεται και χρήση φωτογραφιών. Απαιτείται οραματισμός μετά το τέλος της κάθε μαγικής τελετής. Το μαγικό ξόρκι επαναλαμβάνεται για 14 ημέρες. Αν απαιτείται επαναλαμβάνεται για 3 μαγικούς κύκλους. 

 • Επαναφορά Προσώπου με Τηλεπάθεια – Υποβολές

  Δύσκολη και απαιτητική μέθοδος επαναφοράς προσώπου. Δεν μπορεί να γίνει από τον καθένα. Απαιτείται γνώση και δύναμη μυαλού! Απαιτείται χρήση φωτογραφίας. Η μαγική εργασία γίνεται συγκεκριμένες νυχτερινές ώρες. Συνήθως εκτελείται από έμπειρα μέντιουμ. Ουσιαστικά μπαίνει το μέντιουμ στο μυαλό κάποιου και μεταβάλει σκέψεις και αποφάσεις.

επαναφορά προσώπου

Επαναφορά Προσώπου Πως γίνεται; | Συχνές Ερωτήσεις

Παίζει ρόλο ο χρόνος που έχουμε χωρίσει;

Ναι! Και όποιος πει το αντίθετο σας λέει ψέματα και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη ψυχολογική σας θέση! Ασφαλέστερο διάστημα για να κάνει κάποιος μια μαγική εργασία επανασύνδεσης είναι εντός 3 μηνών από τον χωρισμό!

Οι μαγικές εργασίες για επαναφορά προσώπου έχουν απόλυτη επιτυχία;

Όχι! Αν δεν υπάρχει συναίσθημα δεν μπορεί να γίνει τίποτα! Τα ποσοστά επιτυχίας της κάθε περίπτωσης αναφέρονται από το Μέντιουμ Άρη σε μια πρόβλεψη. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που επιτυγχάνεται η επαναφορά πολύ εύκολα. Κάποιες απαιτούν χρόνο! Ορισμένες όμως δεν γίνονται! Αν ακούσετε κάποιον να μιλάει για 100% επιτυχία, απλά αυτός ο άνθρωπος, υπάγεται στην κατηγορία του κοινού απατεώνα! 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε και τις Συχνές Ερωτήσεις

Το Μέντιουμ Άρης, το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα, αναλαμβάνει πνευματιστικές υπηρεσίες για επαναφορά αγαπημένου προσώπου μετά από έναν χωρισμό. Μάθε περισσότερα.

Το TarotoSpells σας παρέχει μια σειρά από ισχυρά και δοκιμασμένα μαγικά ξόρκια αγάπης. Δείτε όλα τα μαγικά πακέτα και μαγικά υλικά στο e-shop TarotoSpells.com.

Μενού