Γιατί δεν λειτουργεί το μαγικό ξόρκι μου;

Γιατί δεν λειτουργεί το μαγικό ξόρκι μου; Είναι πολλές οι φορές που ακούμε ότι το μαγικό ξόρκι που έκανα δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελα. Μα γιατί; Αφού το ίδιο μαγικό ξόρκι το έκανε και ένας γνωστός μου και δούλεψε! Δυστυχώς το Hollywood και οι διάφορες ταινίες έχουν κάνει τον κόσμο να νομίζει πως οι μάγοι κυκλοφορούν με μαγικά ραβδιά και κάνουν τα πάντα, ΤΩΡΑ! Αν έχεις και εσύ αυτή την αντίληψη, απλά κάνεις λάθος! Προσγειώσου στην πραγματικότητα. 
Μερικοί από τους λόγους που μπορεί να σας κάνουν να αναρωτιέστε «Γιατί δεν λειτουργεί το μαγικό ξόρκι μου» είναι παρακάτω!
επαναφορά προσώπου
 • Δεν έχω σαφή και ξεκάθαρη πρόθεση

  Έχω θετικά διατυπωμένο στόχο στο μυαλό μου; Γιατί θέλω να κάνω αυτό το μαγικό ξόρκι; Είναι ρεαλιστικός ο στόχος μου; Η πρόθεση κάποιου είναι και η κινητήριος δύναμη για μια μαγική εργασία. Αν δεν έχεις καθαρή, θετική πρόθεση τότε ξεκινάς λάθος! Κάτσε και συγκεντρώσου. Προσπάθησε να διαλογιστείς και να βγάλεις την αληθινή σου πρόθεση. Είναι ότι πιο σημαντικό στην μαγεία! Αν γνωρίσεις την γνήσια, αυθεντική, ειλικρινή πρόθεση τότε μόνο γνωρίζεις πραγματικά τον εαυτό σου!

 • Έλλειψη συγκέντρωσης

  Η συγκέντρωση είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για ένα πετυχημένο μαγικό ξόρκι! Έχεις ξεκάθαρη θετική πρόθεση. Συνδύασε την έντονη επιθυμία σου με τον διαλογισμό! Φύγε από το πεδίο της λογικής! Μπαίνεις στον κόσμο της μεταφυσικής. Η λογική σταματάει στην διατύπωση της πρόθεσης. Μην αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε επηρεάζουν. Τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, ομιλίες, έντονα φώτα κλπ. Επέλεξε ένα μέρος που θα αισθάνεσαι ασφάλεια αλλά και άνεση! Μην ξεκινήσεις ποτέ ένα μαγικό ξόρκι όταν δεν έχεις πλήρη συγκέντρωση και ηρεμία! Για να πετύχω καλύτερη συγκέντρωση καίω λίγο λιβάνι. Αρχίζω και απαγγέλω ψαλμούς. Συντονίζομαι με τον χώρο. Ρυθμίζω την αναπνοή μου!

 • Δεν έχω τα κατάλληλα υλικά

  Τα πιο σημαντικά «εργαλεία» ενός μάγου είναι η θέληση, η ενέργεια και η συγκέντρωση! Τι γίνεται όμως με τα σύνεργα; Τα μαγικά κεριά, τα μαγικά θυμιάματα και τα σκευή; Σε κάθε μαγικό ξόρκι πρέπει να κάνουμε χρήση των αυθεντικών υλικών που προστάζει η εκάστοτε μαγική συνταγή. Δεν αντικαθιστούμε τα μαγικά υλικά κατά το δοκούν! Τα χρώματα, οι κρύσταλλοί, τα φυτά, τα θυμιάματα τις περισσότερες φορές είναι αναντικατάστατα! 

 • Προσδοκίες & Μυστικότητα

  Δεν είναι σε κάποιο studio του Hollywood! Δώσε χρόνο στο μαγικό ξόρκι να δουλέψει! Μην εκβιάζεις το αποτέλεσμα. Φαντάσου πως κάνοντας ένα μαγικό ξόρκι δημιουργείς μια κατακόρυφη ροή ενεργειών. Η εντολή έχει δοθεί και οι ενέργειες είναι εν κινήσει. Με την βιασύνη σου, την αρνητική σκέψη, που πηγάζει από την επιθυμία σου για άμεσο αποτέλεσμα, δημιουργείς ρωγμές! Το είπες και σε 1-2 καλούς φίλους; Ακόμα και η σκέψη αυτών λειτουργεί κατασταλτικά! Στην μαγεία εξαιρετικά σπάνια προκαλούνται ξαφνικές δραματικές αλλαγές και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό! Τα αποτελέσματα έρχονται σταδιακά! Φαντάσου ένα ρήγμα. Γίνεται ο σεισμός και το ρήγμα ενεργοποιείται! Οι αλλαγές, μέχρι την ολοκλήρωση του φαινομένου, απαιτούν χρόνο! Δηλαδή, μικρές μικρές νίκες που μας φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα! 

 • Δεν έχεις τις ικανότητες - εμπειρίες

  Σίγουρα σας έχουν προσκαλέσει σε δείπνο άτομα που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν! Την πρώτη φορά, σίγουρα δεν φάγατε! Έχετε μπει σε αμάξι που οδηγεί ένας νέος οδηγός; Πως νιώθατε; Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Όλα θέλουν εμπειρία. Οι δεξιότητες σου αναπτύσσονται πάντα με την επανάληψη! Μαθαίνεις από τα λάθη σου και κάθε φορά γίνεσαι καλύτερος! Και τι θα κάνω; Πειράματα μέχρι να πετύχω τον στόχο μου; Αν θες να ασχοληθείς με την μαγεία τότε θα πρέπει να κάνεις και πειράματα! Ακόμα και τον πιο καλό δάσκαλο να έχεις, δεν αρκούν μόνο τα τεχνικά θέματα! Το να είστε σε θέση να ελέγχετε το μυαλό σας αυτό απαιτεί προσωπική δουλειά, επιμονή και κόπο! Αν θες περιστασιακά να κάνεις κάποιο ξόρκι χωρίς να ασχοληθείς περισσότερο με την μαγεία τότε βρες έναν πραγματικό και έντιμο ασκητή μαγείας να συνεργαστείς.

  Ξεκίνα να μαζεύεις γνώση! Κάνε πειράματα! Κανείς δεν θα σου δώσει την γνώση αυτούσια! Η μαγεία είναι ένα τεράστιο παζλ! Βρες τα κομμάτια και δημιούργησε! Όλοι οι μάγοι έκαναν τα δικά τους πειράματα! Είδαν τι λειτουργεί και τι όχι! Κράτα σημειώσεις, χρόνους, υλικά! Ξεκίνα από κάτι απλό! Ένα απλό μαγικό ξόρκι και κάνε επαναλήψεις! Μέχρι να το πετύχεις! Μην βιάζεσαι!

μαγικές τέχνες μαγικά ξόρκια tarotospells
Μενού