Η Μαγεία των Κεριών

Η χρήση των κεριών στην μαγεία είναι πολύ σημαντική. Επιλέγουμε πάντα κεριά υψηλής ποιότητας και καλής καύσης. Είναι πολλοί αυτοί που κατασκευάζουν τα μαγικά κεριά μόνοι τους. Αυτό απαιτεί χρόνο βέβαια! Κάτι που λείπει από όλους μας!
Η επιλογή χρώματος και σχήματος είναι σημαντική. Ας δούμε όμως τα βασικά χρώματα και την αντιστοιχία τους στην μαγεία.
null

Λευκό

Ιδανικό κερί για προστασία αλλά και απαλλαγή από αρνητικές επιρροές. Για διαλογισμό αλλά και για καύση όταν ερμηνεύεται την τράπουλα σας. Το λευκό περιέχει όλα τα χρώματα! Μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε χρώμα σας λείπει! Οπότε τα λευκά κεριά είναι πάντα σε αφθονία στο μαγικό μας εργαστήριο! 
null

Μαύρο

Χρώμα διττό! Απομακρύνει τις κακές ενέργειες και προστατεύει από αυτές κάτω από ειδική τελετή μόνο! Ιδανικό και για μαγικά ξόρκια χωρισμού, καταστροφής και διάλυσης. Μην καίτε μαύρα κεριά στον χώρο σας χωρίς σκοπό! Οι δονήσεις που εκλύονται μπορεί να βαρύνουν ενεργειακά τον χώρο σας.
null

Καφέ

Συμβολίζει τη γη. Κάτι σταθερό. Θέματα της καθημερινότητας. Ένα χρώμα που θέλει προσοχή! Μπορεί να φέρει έναν σταθερό γάμο αλλά και να προκαλέσει αναβολές και καθυστερήσεις. Μην καίτε άσκοπα καφέ κερί στον χώρο σας.
null

Πράσινο

Είναι το ιδανικό κερί για χρήμα, πλούτο και αφθονία! Λειτουργεί θεραπευτικά και μας ηρεμεί. Κατάλληλο για γονιμότητα αλλά και επίτευξη των στόχων μας κυρίως στα επαγγελματικά.
null

Κίτρινο

Αντιπροσωπεύει το μυαλό και την φαντασία. Προσφέρει αρμονία και ευκολία στης αλλαγές. Ιδανικό και για μαντεία. 
null

Μωβ

Πνευματικότητα και δύναμη. Έχει χρήση σε υποβολές σκέψης. Βοηθάει στον διαλογισμό και στην πνευματική ανάπτυξη ενός ανθρώπου.
null

Ασημί

Το χρυσό και ασημί κερί, κατ’ουσίαν είναι λευκό με χρωματιστή επικάλυψη. Αντιπροσωπεύει την Σελήνη. Μας βοηθά στις μαντικές μας ικανότητες αλλά και στην ανάπτυξη της διαίσθησης μας. Με την συχνή καύση διαπιστώνει κάποιος ότι ξυπνά κρυφές πνευματικές ικανότητες. 
null

Χρυσό

Το χρυσό και ασημί κερί, κατ’ουσίαν είναι λευκό με χρωματιστή επικάλυψη. Το χρυσό είναι ο Ήλιος! Το φως και η απόλυτη επιτυχία. Ιδανικό χρώμα για επίτευξη στόχων αλλά και για πλούτο. 
null

Ροζ

Χαρακτηρίζει την θηλυκότητα. Αντιπροσωπεύει την τρυφερότητα και την οικογένεια. Ιδανικό για μαγικά ξόρκια αγάπης και αρμονίας. 
null

Πορτοκαλί

Ιδανικό για μαγικά ξόρκια αφθονίας, τύχης αλλά και έλξης. Έλξη ακόμα και στα ερωτικά αν το απαιτεί το μαγικό ξόρκι.
null

Κόκκινο

Το κόκκινο μας δίνει την δύναμη και την ένταση! Είναι ιδανικό για σεξουαλικά ξόρκια αλλά και για φούντωμα συναισθημάτων. Μην καίτε κόκκινα κεριά στον χώρο σας άσκοπα. Μπορεί να σας προκαλέσουν ένταση!

Το ντύσιμο των μαγικών κεριών

Αφού επιλέξουμε το κατάλληλο χρώμα, το χαράζουμε. Με το ειδικό μαχαίρι της τέχνης (αθάμη) ή με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο (κρύσταλλο) χαράσσουμε επάνω του μαγικά σύμβολα ή στοιχεία του ατόμου για το οποίο γίνεται το μαγικό ξόρκι. Έπειτα ρίξτε λίγες σταγόνες από το έλαιο ενεργοποίησης κεριών. Με προσοχή αλείψτε το μαγικό κερί, ανάλογα με τον τρόπο που απαιτεί το μαγικό ξόρκι, σε όλο του το μήκος. Κατά την διαδικασία απάλειψης συντονιζόμαστε. Λέμε τις επιθυμίες μας επαναλαμβανόμενα! Μετά, αν το απαιτεί το μαγικό ξόρκι, ρίχνουμε επάνω του τα μαγικά βότανα ή μαγικές σκόνες που απαιτούνται. Τα μαγικά βότανα πρέπει να κολλήσουν πάνω στο μαγικό κερί. 

Κηροπήγιά & Ασφάλεια

Ως βάση για τα μαγικά κεριά επιλέγουμε καλής ποιότητας και ανθεκτικά κηροπήγια. Δεν επιλέγουμε απλά γυάλινα γιατί δεν αντέχουν τη θερμοκρασία και σπάνε! Ιδανικά είναι τα μεταλλικά! Ακόμα καλύτερο να επιλέξουμε ασημένια! Προσοχή! Δεν αφήνουμε τα κεριά χωρίς επιτήρηση! Δεν αφήνουμε τα κεριά σε ρεύμα αέρα! Δεν έχουμε εκεί κοντά εύφλεκτα υλικά. 

Προσοχή! Κυκλοφορούν μαγικά κεριά που είναι κακής ποιότητας και καίγονται πριν ακόμα τελειώσετε τη μαγική τελετή! Επιλέγετε καλής ποιότητας υλικά για τα μαγικά σας ξόρκια. Στο TarotoSpells.com θα βρεις τα καλύτερα ποιοτικά μαγικά υλικά!

μαγικές τέχνες μαγικά ξόρκια tarotospells
Μενού