Τι είναι ο χρόνος; Υπάρχει χρόνος;

Τι είναι ο χρόνος; Υπάρχει χρόνος; Μπορεί να μεταβάλλεται ο χρόνος; Ερωτήματα που μας απασχολούν όλους! Μελέτες και μεγάλοι φυσικοί έχουν προσπαθήσει να δώσουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα!

Τι είναι ο χρόνος;

Η έννοια του χρόνου είναι ένα ανθρώπινο δημιούργημα. Από πότε όμως υπάρχει ο χρόνος; Θεωρητικά ο χρόνος άρχισε τη στιγμή την μεγάλης έκρηξης. Πριν από αυτό τι όμως! Απλά δεν υπήρχε χρόνος! Στα πρώτα κλάσματα του δευτερολέπτου της μεγάλης έκρηξης όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα! Ο έννοια του χρόνου έχει δύο ερμηνείες. Την ερμηνεία που δίνει ο άνθρωπος με τις αισθήσεις του και ο χρόνος που αντιλαμβάνεται ο νους του ανθρώπου! 

Οι αισθήσεις του ανθρώπου αντιλαμβάνονται τον χρόνο ως μια επαναλαμβανόμενη κίνηση. Παράδειγμα: Η περιστροφή της γης γύρω από τον εαυτό της. Αυτό είναι μια ημέρα. Αν πάμε όμως και μείνουμε μια ημέρα στον πλανήτη Ερμή τότε… η ημέρα μας θα είναι 59 γήινες ημέρες! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο χρόνος έτσι όπως τον έχουμε στο μυαλό μας, δεν είναι ένα μέτρο με το οποίο θα μπορούμε να καθορίσουμε τον χρόνο μέσα σ το σύμπαντος, στο οποίο ζούμε, παρά μόνο για να εξυπηρετούμε τις κοινωνικές μας ανάγκες πάνω στην γη! Το ίδιο ισχύει και για το έτος! Ένας χρόνος στον πλανήτη Δία, θα είναι 11 γήινα χρόνια! Ο χρόνος, εν κατακλείδι, είναι ένα ανθρώπινο δημιούργημα και τίποτα παραπάνω! Ο χρόνος είναι σχετικός! Οι σύγχρονοι αστροφυσικοί χαρακτηρίζουν τον χρόνο ως μια επιπλέον διάσταση! Μια διάσταση, που το κάθε ον που ζει μέσα σε αυτή,  έχει μια πλασματική εικόνα!

Ένα άλλο απλό παράδειγμα είναι ο νυχτερινός ουρανός. Βγαίνουμε και βλέπουμε τα αστέρια. Αυτό που βλέπουμε εμείς τώρα, στο παρόν, είναι το απώτατο παρελθόν!  Που πάλι μας λέει, ότι ο χρόνος είναι πλασματικός! Κάτι που πρέπει να έχει πάντα στο νου του όποιος ασχολείται με την μεταφυσική!

μαγικές τέχνες λύσιμο μαγείας

Υπάρχει χρόνος;

Η απάντηση είναι απλή! Όχι! Δεν υπάρχει χρόνος! Δεν υπάρχει χρόνος γιατί  ο άνθρωπος και οι αισθήσεις του δεν μπορούν να κατανοήσουν τον χρόνο ως διάσταση του σύμπαντος! Ο άνθρωπος ζει μέσα σε μια ψευδαίσθηση! Με τα ρολόγια και τα ημερολόγια προσπαθεί να μετρήσει ένα κομμάτι του σύμπαντος! Λάθος! Το χωροχρονικό συνεχές δεν διασπάται!  Ο χρόνος είναι μια τέταρτη διάσταση όπου απλά δεν γίνεται  αντιληπτή από τις  ατελείς αισθήσεις του ανθρώπου! Ζούμε λοιπόν μέσα σε μια πλάνη! 

Ένα τελευταίο παράδειγμα που θα βοηθήσει στην κατανόηση των παραπάνω είναι το εξής!  Ο άνθρωπος στην καθημερινότητα του μεγαλώνει με κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό.  Αυτός ο ρυθμός μετράται σε ημέρες, μήνες και χρόνια. Μετράται έτσι,  από τους ανθρώπους  στη γη! Ας υποθέσουμε ότι μεταβάλλουμε το μέτρο μέτρησης του ρυθμού. Τι θα καταφέρουμε; Τίποτα! Το μέτρο μέτρησης δεν μεταβάλλει τον ρυθμό μέτρησης!  

Ζούμε λοιπόν σε ένα σύμπαν που ο χρόνος, όπως τον έχουμε καταλάβει στην γήινη ζωή μας, απλά δεν υπάρχει! Εκφράσεις που έχουμε στο λεξιλόγιο μας όπως το αύριο, σε λίγο, τώρα, χθες, πότε… δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα! Στο σύμπαν, όπου είμαστε μέρος του, δεν υπάρχει! Εδώ η μεταφυσική, βρίσκει σύμμαχο την φυσική!  Τους πολλούς μεγάλους φυσικούς,  που δύσκολα κατανοεί το γήινο μυαλό μας!

μαγικές τέχνες μαγικά φίλτρα tarotospells
μαγικές τέχνες χαρτομαντεία ταρώ tarotospells xartomanteia online
Μενού